vineri, 24 aprilie 2009

Amurg ( Twilight )



In sfarsit am ajuns sa scriu si despre filmul Twilight ecranizat dupa primul volum al autoarei Stephenie Meyer Amurg , cel care pana acum este in topul filmelor mele favorite.
Sa va povestesc cum sta treaba;)) :
Viaţa unei adolescente pe nume Bella ia o turnură diferită din momentul în care se mută în orăşelul Forks-Washington, pentru a locui cu tatăl ei. Iniţial, totul i se pare deprimant, pentru că trebuie să se acomodeze cu noua locuinţă şi cu noii colegi, însă la scurt timp îl întâlneşte pe misteriosul şi seducătorul Edward Cullen. Acesta se îndrăgosteşte de ea, însă are un mare secret de ascuns, care le pune în pericol relaţia - el şi familia lui sunt vampiri, care au renunţat totuşi la vânatul oamenilor. Bella află secretul lui, dar nu realizează că îşi riscă viaţa continuând această relaţie. Totul se complică atunci când duşmanii vampiri ai familiei Cullen apar şi încearcă să o vâneze pe Bella. Va putea oare Edward să o protejeze şi să se abţină el însuşi de pofta pe care i-o provoacă mirosul ei? Asta va ramane de vazut;)...
In 20 noiembrie 2009 va fi premiera filmului New Moon, ecranizat dupa cel de-al doilea volum al autoarei, Luna noua... pana atunci vom astepta cu nerabdare sa vedem ce se va intampla.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu