sâmbătă, 25 aprilie 2009

Culoarea ochilor si personalitatea...






Uneori mergem pe strada si in fata noastra apare o privire care ne atrage atentia si intotdeauna intrebare... Oare ce se ascunde in spatele acelor ochi patrunzatri?
Obisnuim sa clasificam in mod automat oamenii dupa venit, studii, preferinte muzicale sau statura fizica? Dar ochii, numiti si oglinda sufletului, nu sunt ei oare un indiciu relevant asupra personalitatii omului din fata noastra?...
Has sa vedem deci care este personalitatea " atasata " fiecarei culori de ochi !

Ochii verzi !!(Am ochii verzi...:D:D:D)
Ochii verzi, niciodata sa nu ii crezi!
Ochii verzi apartin unor persoane foarte pasionale. Le place sa se joace, cand vine vorba de o relatie de-a soarecele si pisica. Dar odata ce Cupidon ii tinteste cu sageata dragostei, atunci aveti grija, pentru ca se anunta incendiu de proportii...Pun mare accent pe incredere si respect intr-o relatie, fie ea de prietenie sau de dragoste. Sunt persoane ce sunt foarte bine primite in grupurile sociale, indiferent de ce nivel, deoarece exprima mult optimism, veselie, emanand o atractie invisibila ca a unui magnet.
Sunt persoane profunde care admira chiar si lucrurile ce mai simple din viata, cum ar fi o perna foarte pufoasa pe care se odihnesc sau soarele de dimineata ce razbate pe geam.
Au capacitatea de a vedea calitatea cea mai buna din oameni si ii apreciaza pentru ceea ce ei sunt si ceea ce ei reprezinta.
Au multe vise si intotdeauna scopul lor este sa le implineasca; nu e place sa lucreze cu jumatati de masuna. Sunt misterioase si stiu sa pastreze un secret. Ca si defecte trebuie sa punctam ca uneori sunt prea timide si isi arunca prea des ochii in gradina vecinului, fara sa se uite in a sa.

Ochii albastrii !
Ochii albastrii ca seninul, te imbata... ca si vinul.
Persoanele cu ochii albastrii sunt atractive, am putea spune chiar adorabile! Idealuri de frumusete confera atat femeilor, cat si barbatilor cu ochii albastrii un punctaj ridicat, si un sarm deosebit! Le face placere sa faca surprize placute, sa ofere lucruri speciale persoanelor care le sunt dragi. Tot timpul sunt alaturi de tine cand lucrurile nu merg prea bine, te sprijina si au harul de a te determina sa razi cu pofta. Fac orice pentru a le face placere persoanelor pe care le iubesc. In urma unor statistici a rezultat ca persoanele cu ochii albastrii au relatii de lunga durata. Au tendinta de a fi blanzi, frumosi si saruta foarte bine.
Dar pe de o alta parte, pot manipula foarte usor persoanele din jur, uneori se comporta ca si cum le stiu pe toate si Doamne fereste ca cineva sa ii contrazica, deoarece le place ca intotdeauna sa aiba dreptate.

Ochii caprui !
Ochii caprui, fura inima oricui !
Persoanele care au ochii caprui se implica profund in relatii, le place sa faca persoana draga de langa ei sa se simta iubita si satisfacuta. Sunt persoane placute, incantatoare, adora sa isi faca noi prieteni si sa si largeasca orizonturile. Pentru persoana iubita sunt in stare sa faca orice, pentru a o impresiona, pentru a mentine pasiunea dintre ei, si ca relatia lor sa reziste. Sunt persoane amabile, politetea mai intotdeauna e un principiu ce-l respecta cu strictete. Nu fug niciodata de responsabilitati sau de obstacolele ce le ies in cale. Le place sa zambeasca si sa-i determine pe cei din jurul lor sa faca la fel. Sunt persoane "pupacioase", le place sa primeasca, dar si sa le ofere saruturi in cantitati cat mai mari.Sunt romantici si le place sa viseze; uneori devin confuzi pentru ca nu mai reusesc sa desluseasca realitatea de fantezie. Se supara usor, dar le trece la fel de repede. Cand sunt suparati sau tristi doresc liniste, sa fie singuri, pentru a se gandi cum sa rezolve situatia cat mai bine posibil. Sunt incapatanati si orgoliosi, si rar renunta la convingerile lor.

Ochii negrii !
Ochii negrii si blanzi, de dragoste sunt ... flamanzi !
Sunt persoane curioase, le place sa incerce orice lucru nou ce le apare in cale, foarte rar spun NU la noi experiente. Sunt firi curajoase, nu le este frica sa isi spuna pozitia sau sa ia apararea unui prieten. Au relatii am putea spune ciudate, deoarece desi se implica prea mult intr-o relatie, niciodata nu arata acest lucru, De multe ori ar putea parea reci, chiar daca inima lor de fapt are o viteza de 200 de batai pe minut. Nu le place sa minta si nici sa fie mintite. Uneori accepta anumite situatii chiar daca nu le place ceea ce fac. Sunt generosi, adora sa iasa cu prietenii si sa faca multe glume. Se enerveaza repede si tin supararile destul de mult. Un alt defect este ca deseori considera ca parerea lor conteaza mai mult decat a celorlalti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu